Ainekset (8-10:lle)

175 g  Jyväshyvä Suklaapisara tai kaurakeksejä
35 g voita

Täyte: 

5 liivatelehteä
3 dl kuohukermaa
200 g  vaniljarahkaa 
0,5-1 dl tomusokeria
   
1 tl  vaniljasokeria
0,5 sitruunan mehu

Pinnalle:

Jyväshyvä suklaapisara-keksi keskustaksi kukkaan. Rasia vadelmia, mansikkaviipaleita, mustikoita & mintun tai sitruunamelissan lehtiä

Tee näin

Hienonna keksit tehosekoittimella hienoksi. Jätä yksi keksi koristeluun kukan keskustaksi. Sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele keksiseos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.
Laita täytteen liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kerma vaahdoksi. Notkista rahka ja lisää joukkoon tomusokeri ja vaniljasokeri. Sekoita joukkoon kermavaahto. Purista liivatelehdistä liika vesi pois ja liuota ne kuumennettuun sitruunamehuun. Kaada liivateseos täytteen joukkoon ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Lusikoi keksipohjan päälle täyte.
Nosta kakku jääkaappiin hyytymään 4-5 tunniksi tai yön yli.
Koristelu: Laita kakun keskelle keksi. Lado vadelmat keksin ympärille kehään. Tee seuraavaksi vadelmista kukan terälehdet. Täytä välit mansikanviipaleilla ja laita koristeeksi muutama mustikka ja yrtinlehdet.