Ainekset (6 hengelle)

100 g Jyväshyvä Kaurakeksejä
50 g voita sulatettuna

Omar-kinuski

0,5 dl kuohukermaa
220 g (1 pussi)  Fazer Omar-kermakaramelleja 

Täyte

2 dl kuohukermaa
1-2 rkl tomusokeria
2 kpl banaania
50 g Fazer Ögon tummaa suklaata (44%) sulatettuna

Tee näin

Hienonna kaurakeksit tehosekoittimella hienoksi jauhelmaksi. Sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele keksiseos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle (halkaisija noin 20 cm). Laita pohja jääkaappiin jähmettymään pariksi tunniksi.

Mittaa kerma kattilaan ja paloittele joukkoon Omar-karamellit. Kuumenna miedolla lämmöllä silloin tällöin sekoitellen, kunnes Omar-karamellit ovat sulaneet. Nosta kattila liedeltä ja jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta se tomusokerilla. Kaada Omar-kinuskia keksipohjalle ja lado päälle puolet banaaniviipaleista. Lusikoi kinuskin päälle kermavaahto. Koristele lopuilla banaaniviipaleilla, sulatetulla suklaalla ja Omar-kinuskilla. Tarjoa heti.