Ainekset (8-10:lle)

175 g  Jyväshyvä kaurakeksejä
100 g voita

Täyte: 

5 liivatelehteä
3 dl kuohukermaa
200 g  turkkilaista jogurttia 
2 dl lemon curdia
1 dl tomusokeria
1 tl  vaniljasokeria
0,5 sitruunan mehu

Pinnalle:

200 g Mustikoita & muutama punaherukka ja yrttejä (sitruunamelissa tai minttu)

Tee näin

Jyväshyvä kaurakeksi keskustaksi kukkaan
Hienonna kaurakeksit tehosekoittimella hienoksi. Sekoita joukkoon sulatettu voi.
Painele keksiseos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle. Laita täytteen liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita jogurtin joukkoon lemon curd, tomusokeri ja vaniljasokeri. Sekoita juustoseokseen kermavaahto.
Purista liivatelehdistä liika vesi pois ja liuota ne kuumennettuun sitruunamehuun. Kaada liivateseos täytteen joukkoon ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.
Lusikoi täyte keksipohjan päälle. Nosta kakku jääkaappiin hyytymään 4-5 tunniksi tai yön yli. Laita keskelle keksi. Luonnostele kukan ääriviivat pintaan halutessasi veitsellä.
Ripottele mustikat kukan muotoon, täytä kukka mustoikoilla, viimeistele punaherukoilla ja lisää yrtinlehtiä terälehdiksi.