Ainekset (8 annosta)

200 g (1 rasia)  maustamatonta tuorejuustoa
120 g  ranskankermaa
1 dl glukoosisiirappia
250 g  tuoreita mansikoita
12 kpl  Jyväshyvä Luonnonhyvät Kaura -keksejä
2 rkl  voita

Tee näin

Sekoita tuorejuusto, ranskankerma ja glukoosisiirappi sekaisin. Pilko mansikat ja lisää ne seokseen. Lusikoi massa jäätelöpuikkomuotteihin. Älä täytä muotteja ihan täyteen asti.

Murskaa Luonnonhyvä-keksit. Sulata voi ja sekoita se keksimurskan sekaan. Painele seos jäätelömuotteihin massan päälle. Työnnä muotteihin jäätelötikut.

Pakasta vähintään kolme tuntia tai kunnes puikot ovat kokonaan jäätyneet. Kasta muotit hetkeksi kuumaan veteen muotin irrottamiseksi.

Vinkki! Voit korvata itse tehtävän jäätelömassan myös valmiilla vaniljajäätelöllä. Anna tällöin jäätelön pehmentyä sen verran, että saat sekoitettua jäätelön sekaan mansikkapalat ja lusikoitua seoksen jäätelömuotteihin. Seuraa muilta osin ohjetta.