Ainekset (6:lle)

12 kpl Jyväshyvä Kaurakeksejä
200 g mustaherukoita tai punaherukoita
2 dl kuohukermaa
2 dl  turkkilaista jogurttia tai rahkaa
1 dl sokeria tai maun mukaan
2 tl  vaniljasokeria

Koristeeksi: Punaherukoita, muutama mustikka ja yrttejä.
Kukan keskustaksi Jyväshyvä Kaurakeksi.

Tee näin

Hienonna kaurakeksit tehosekoittimella tai pussissa painellen. Jätä yksi keksi kakun pinnalle kukan keskustaksi. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon jogurtti sekä sokerit. Lusikoi tarjoilukulhoon kerroksittain keksimurua, punaherukoita sekä kerma-jogurttiseosta.
Koristelu punaherukkakukalle:
Laita ensin keksi kukan keskustaksi. Luonnostele kukan ääriviivat veitsellä. Ripota marjat kukan terälehdiksi.
Viimeistele yrteillä.