Ainekset

Pohja

175 g Jyväshyvä Kaurakeksejä
50 g voita tai margariinia sulatettuna

Täyte

200 g  Karl Fazer maitosuklaata
200 g  tuorejuustoa 
4 dl  kuohukermaa

Koristeeksi

  Karpaloita
½ levyä  Fazer Pure Dark 70 % suklaata 

Tee näin

Hienonna keksit ja sekoita joukkoon sulatettu rasva. Painele keksiseos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.

Sulata suklaa vesihauteessa. Anna jäähtyä hetki. Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi. Notkista tuorejuusto kulhossa. Sekoita kerma varovasti käännellen tuorejuuston joukkoon. Lisää jäähtynyt suklaa ja sekoita tasaiseksi.

Kaada täyte keksipohjan päälle, tasoita pinta ja anna jähmettyä noin 3 tuntia tai seuraavaan päivään. Koristele karpaloilla ja suklaaraidoilla.