Ainekset

Pohja

175 g Jyväshyvä Kaurakeksejä
50 g voita tai margariinia sulatettuna

Täyte

200 g  Fazer Taloussuklaata 
200 g  tuorejuustoa 
4 dl  kuohukermaa

Koristeeksi

  Karpaloita
  Marenkipaloja 
  Tomusokeria

Tee näin

Hienonna keksit ja sekoita joukkoon sulatettu rasva. Painele keksiseos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.

Sulata suklaa vesihauteessa. Anna jäähtyä hetki. Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi. Notkista tuorejuusto kulhossa. Sekoita kerma varovasti käännellen tuorejuuston joukkoon. Lisää jäähtynyt suklaa ja sekoita tasaiseksi.

Kaada täyte keksipohjan päälle, tasoita pinta ja anna jähmettyä noin 3 tuntia tai seuraavaan päivään. Koristele karpaloilla ja marenkipaloilla. Siivilöi tomusokeria karpaloiden päälle juuri ennen tarjoilua.