Ainekset
(6-8 annosta)
300 g (n. 65 kpl) |
Jyväshyvä kaurakeksejä |
4 dl |
kuohukermaa |
250 g |
mascarpone- tuorejuustoa |
1 1/4 dl |
tomusokeria |
1/2 dl |
likööriä (esim. limoncello) |
1/2 dl |
kaakaojauhetta |
3/4 dl |
tomusokeria |
Pinnalle
2 dl |
kuohukermaa vaahdoksi vatkattuna |
|
Jyväshyvä kaurakeksejä rouhittuna |
|
kaakaojauhetta |
|
suklaalastuja |
Tee näin
Hienonna keksit veitsellä karkeaksi rouheeksi. Vaahdota kerma löysäksi vaahdoksi. Notkista mascarpone lusikalla ja sekoita se varovasti kerman joukkoon. Lisää tomusokeri ja likööri. Jaa kermaseos kahteen kulhoon ja lisää toiseen osaan kaakaojauhe sekä tomusokeri. Annostele vaaleaa täytettä, tummaa täytettä ja keksirouhetta kerroksittain tasapohjaiseen vuokaan. Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia. Koristele tiramisu kermavaahdolla, kaakaojauheella, suklaalastuilla ja keksirouheella.