
Ainekset
Pohja
175 g | Jyväshyvä Kaurakeksejä tai Suklaapisara |
50 g | voita tai margariinia sulatettuna |
Täyte
200 g | Karl Fazer maitosuklaata |
200 g | tuorejuustoa |
4 dl | kuohukermaa |
Koristeeksi
Karpaloita | |
½ levyä | Fazer Pure Dark 70 % suklaata |
Tee näin
Hienonna keksit ja sekoita joukkoon sulatettu rasva. Painele keksiseos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.
Sulata suklaa vesihauteessa. Anna jäähtyä hetki. Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi. Notkista tuorejuusto kulhossa. Sekoita kerma varovasti käännellen tuorejuuston joukkoon. Lisää jäähtynyt suklaa ja sekoita tasaiseksi.
Kaada täyte keksipohjan päälle, tasoita pinta ja anna jähmettyä noin 3 tuntia tai seuraavaan päivään. Koristele karpaloilla ja suklaaraidoilla.