Ainekset

Pohja:

44 kpl (200 g) Jyväshyvä Suolainen Kinuski -keksejä
75 g voita
2 rkl vehnäjauhoja

Täyte:

6 keltuaista
1 tlk (379 g) kondensoitua maitoa
1 rkl vaniljasokeria
1 sitruunan raastettu kuori ja mehu

Viimeistelyyn: Fazer Dumle makeisia, kinuskikastiketta, sormisuolakiteitä

Tee näin

Hienonna keksit ja sulata voi. Yhdistä keksimurut voisulaan ja lisää vehnäjauho. Sekoita tasaiseksi. Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan (n. 22 cm halkaisija) pohjalle. Levitä keksimurutaikina pohjalle sekä reunoille. Vaahdota munankeltuaiset ja kondensoitu maito kuohkeaksi vaahdoksi. Mausta vaniljasokerilla, raastetulla sitruunan kuorella sekä mehulla. Kaada täyte vuokaan keksipohjan päälle. Paista uunissa 175 asteessa noin 30 minuuttia. Jos täytteen pinta alkaa ruskistua liikaa laita folio kakun päälle paiston loppuajaksi. Jäähdytä. Irrota vuoasta tarjolle ja koristele pilkotuilla Dumle makeisilla, kinuskikastikeraidoilla ja ripauksella sormisuolakiteitä.