
Ainekset
Pohja:
44 kpl (200 g) Jyväshyvä Suolainen Kinuski -keksejä
75 g voita
2 rkl vehnäjauhoja
Täyte:
6 keltuaista
1 tlk (379 g) kondensoitua maitoa
1 rkl vaniljasokeria
1 sitruunan raastettu kuori ja mehu
Viimeistelyyn: Fazer Dumle makeisia, kinuskikastiketta, sormisuolakiteitä
Tee näin
Hienonna keksit ja sulata voi. Yhdistä keksimurut voisulaan ja lisää vehnäjauho. Sekoita tasaiseksi. Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan (n. 22 cm halkaisija) pohjalle. Levitä keksimurutaikina pohjalle sekä reunoille. Vaahdota munankeltuaiset ja kondensoitu maito kuohkeaksi vaahdoksi. Mausta vaniljasokerilla, raastetulla sitruunan kuorella sekä mehulla. Kaada täyte vuokaan keksipohjan päälle. Paista uunissa 175 asteessa noin 30 minuuttia. Jos täytteen pinta alkaa ruskistua liikaa laita folio kakun päälle paiston loppuajaksi. Jäähdytä. Irrota vuoasta tarjolle ja koristele pilkotuilla Dumle makeisilla, kinuskikastikeraidoilla ja ripauksella sormisuolakiteitä.